Hiske van Keulen - The little bee fotografie
Hallo! Leuk dat je op mijn site bent terecht gekomen. Mijn naam is Hiske van Keulen en ik heb een kleine knusse fotostudio in een pand in Oldenzaal.
Samen met andere kunstenaars werken wij vanuit een oud schoolgebouw aan de Jacob Catsstraat.
Ik bied allerlei soorten fotografie aan. Van portretfotografie tot bedrijfsfotografie. Maar mijn hart ligt bij het fotograferen van mensen.

In mei/juni 2019 exposeer ik in het Rock en Popmuseum in Gronau, Duitsland.
En in augustus t/m oktober in Haus Westerhof in Bad Bentheim, Duitsland. 
Tijdens beide exposities zijn mijn concertfoto's te zien. Maar in Haus Westerhof exposeer ik ook met mijn project "Nothing to Hide" waarin ik portretten maak van mensen in mijn studio,
gewoon zoals ze zijn. Het zijn sobere zwart wit portretten die naast elkaar komen te hangen, waarbij je kunt zien dat niemand hetzelfde is, en iedereen uniek.

Ook ben ik bezig met een project dat gaat over tatoeages in de muziek. Ik fotografeer hiervoor muzikanten die een tattoo hebben of mensen die een muzikale tatoeage hebben. De verhalen erachter 
vind ik interessant en ik probeer bij elke fotoshoot een setting te bedenken waarin de foto het verhaal vertelt van de tatoeage. 
Een deel van deze foto's zijn te zien tijdens de expositie in Haus Westerhof.

Heb je belangstelling om mee te werken aan een van deze projecten, dan hoor het het graag.
Het kan per mail, telefoon of app. 

Ook kun mij vragen voor allerlei momenten die je vast wilt laten leggen. Of als je een foto van jezelf of van je familie wilt laten maken in mijn studio of op lokatie.
En dat kan ook al voor een klein budget:

-1 foto laten maken in de studio, die digitaal verstuurd wordt: 45,- (ongeacht het aantal mensen, maar grote families passen helaas niet in mijn knusse studio)

-1 foto laten maken op lokatie: 45,- (als de foto in een straal van 10 km binnen Oldenzaal is, overige lokaties in overleg)

-een thema fotoshoot: dit kan in de studio of op lokatie. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige shoot met de familie in de studio in allerlei samenstellingen, een zwangerschaps- of newbornshoot, 
fotoshoot van de kinderen, verjaardagsfeestjes. Ook het maken van (stijlvolle) naaktfoto's of kunstfoto's bied ik aan. Een fotoshoot duurt gemiddeld een uur en kost 90,-. Hiervoor krijg je 13 foto's digitaal.

-Een fotoshoot voor een website: wil je de foto's publiceren bijvoorbeeld van je bedrijf, of een fotoshoot van jouw band, of van een optreden. Dat kan, ik vraag hiervoor 150,-. excl. btw en reiskosten. En maximale fotografeertijd 2 uur. 

-Ook is het mogelijk de foto's door mij af te laten drukken. Dit kan ingelijst met passe partout, of op allerlei andere achtergronden zoals canvas, acrylglas, hout, forex. Of wat ook een leuke optie is, is 13 foto's laten drukken in een kalender. Zo kun je alle foto's elke dag zien.
Dit kan al voor 45,-. 

-Verkoop foto's: de concertfoto's op mijn website zijn te koop, vraag naar de prijzen. Ze zijn digitaal of afgedrukt te leveren. 

Bel me en vraag naar de mogelijkheden:
Telefoonnummer: 0049-15209875782 (ik woon in Duitsland maar spreek Nederlands)
Je kunt me op dit nummer ook een whats app sturen, dan bel ik je terug.
Of mail: info@vaanholt-vankeulen.eu

Ik zie je graag aan de andere kant van mijn camera!

Lieve groet,

Hiske

 

 


Hiske van Keulen
Jacob Catsstraat 2
Oldenzaal
Tel: 0049-15209875782
info@vaanholt-vankeulen.eu
Top